Dødsboer købes og ryddes i Lyngby

Vi køber og rydder dødsboer i Lyngby

Har du et dødsbo i Lyngby, som du ønsker et tilbud på at få tømt helt eller delvist? Eller er der blot enkelte bedre effekter i boet du ønsker at sælge? Så kan vi hjælpe.

Vi har mere end 40 års erfaring inden for handel med kunst og antikviteter, samt rydning af såvel store som mindre dødsboer.

En erfaring som kommer dig tilgode. Vores ekspertise sikrer dig en korrekt vurdering, og i sidste ende den bedste pris. Hvad vi konkret kan betale for et dødsbo, eller hvad vi tager os betalt for at rydde det, afhænger  helt af hvilke effekter boet indeholder. Nogle boer indeholder store værdier, andre knapt så mange.

Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud. Det foregår på den måde, at vi sammen med dig gennemgår boet, og danner os et overblik over hvilke værdier boet rummer, samt hvor stort et arbejde der medgår med eventuel rydning. På den baggrund giver vi dig et tilbud på en komplet rydning, såfremt det er det du ønsker.

 

Vi kan hurtigt komme til dig i Lyngby.

Vi har afdelinger både på Midtsjælland og i Nordsjælland og er altid parat til at komme med kort varsel.

Vores speciale er bedre antikviteter, malerier, sølvtøj og smykker. Endvidere moderne design og møbelkunst samt mønter og frimærker, men vi køber også gerne hele dødsboer og sørger for at alt ryddes på en god og fornuftig måde.

Efter endt rydning er fejning og vask af gulve en selvfølge, således at hus / lejlighed bliver efterladt i god orden.

Slutrengøring kan arrangeres.

Kontakt os enten via tlf 40305640 eller via mail, så vi kan få en snak og en evt. aftale på plads.